باتری سیلد چیست؟ آشنایی با باتری سیلد فروشگاه اینترنتی انواع باتری خودوریی، UPS،مخابراتی،صنعتی و موتوری-مستر انرژی پلاس

باتری سیلد چیست؟ آشنایی با باتری سیلد فروشگاه اینترنتی انواع باتری خودوریی، UPS،مخابراتی،صنعتی و موتوری-مستر انرژی پلاس

(همانطور که الساندرو ولتا نیز خیلی زود به این نکته پی برد)، نکته مهم در کار گالوانی استفاده از دو https://mrenergyplus.com/ فلز مختلف بود. در واقع، بدن قورباغه در نقش ماده الکترولیت باتری که از دو الکترود مختلف فلزی ساخته شده بود، عمل می‌کرد. یک ظرف شیشه ای پر از مواد شیمیایی مناسب (یا حتی یک لیمو ترش) نیز به همین خوبی کار می‎کرد. یون‌ها (اتم‌های با الکترون‎های بسیار کمتر یا بسیار بیشتر) از مواد موجود در الکترودها تشکیل شده و در واکنش‎های شیمیایی با الکترولیت شرکت می‌کنند. در همین زمان، الکترون‌ها از طریق مدار خارجی از یک پایانه به پایانه دیگر می‎روند و بار متصل به باتری را تغذیه می‎کنند. این فرآیند تا زمان تبدیل کامل مواد شیمیایی الکترولیت ادامه می‎یابد.

یکی از این واکنش‎ها، واکنش تولید یون‎های مثبت (که در شکل با دایره‎های بزرگ زرد نشان داده شده است) و الکترون‌‎ها (دایره‎های قهوه‌ای کوچکتر) در الکترود منفی است. یون‌های مثبت داخل الکترولیت سرازیر می‌شوند و الکترون‎ها در مدار خارجی (خط آبی) به سمت الکترود مثبت جریان می‎یابند و در مسیر حرکت خود لامپ را روشن می‌کنند. یک واکنش شیمیایی دیگر در الکترود مثبت انجام و الکترون‌های ورودی با یون‌های خارج شده از الکترولیت ترکیب و مدار کامل می‎شود. در علم شیمی، الکترولیت به ماده حل شده یک محلول آبی گفته می شود که رسانایی الکتریکی آن از آب خالص بیشتر باشد. به بیان دیگر، این ماده باعث آزاد شدن یون های حل شده در حلال می گردد که می تواند به حالت ژل یا مایع باشد. در مبانی باتری ها، از الکترولیت ها به عنوان منبع شیمیایی جهت ایجاد جریان الکتریسیته بهره می برند.

  • «نهایت بهینه‌سازی باتری» محدودیت‌های بیشتری را به مواردی که «بهینه‌سازی باتری» ازقبل محدود کرده اضافه می‌کند.
  • این جریان الکترونی جاری از یک الکترود فلزی به الکترود فلزی دیگر مدار متصل به باتری را تغذیه می‎کند.
  • اگرچه قیمت باتری‌های قابل شارژ، از نوع غیر قابل شارژ، بسیار بیشتر است؛ اما در عوض، می‌توانید بارها و بارها، از آن‌ها استفاده نمایید.
  • ولتاژ نامی این باتری‌های نیکل متال هیدرید، 1.25 ولت بوده و به توجه به این‌که برای محیط زیست از خطر کمتری برخوردار هستند، به عنوان جانشینی برای باتری‌های قلیایی، مطرح هستند.

پس از تخلیه کامل، به جای دور انداختن آن، باتری با مکانیزم شارژ مناسب شارژ می‌شود. نمونه‌هایی از این نوع مانند موبایل، لپ تاپ، وسایل نقلیه برقی و غیره هستند. بیشترین پیشرفت چشمگیر در فناوری آنها در دوره 1970 تا 1990 اتفاق افتاد. در این زمان، معروف‌ترین آن‌ها یعنی روی / آلکالین منگنز دی اکسید تولید شده‌اند و آن‌ها به آرامی جایگزین روی – کربن قدیمی به عنوان نوع اولیه اصلی می‌شوند. یک الکترولیت یون بین دو الکترود به عنوان یونی برای انتقال بار عمل می‌کند. از این رو، الکترولیت گاهی اوقات به عنوان رسانای یونی شناخته می‌شود.

امروزه باتری‌های گوشی موبایل در دو نوع لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری تولید می‌شوند که دارای عمر طولانی و قابلیت نگهداری شارژ بسیار بیشتر از باتری‌های اولیه هستند. گفتنی است به منظور افزایش عمر باتری موبایل از جمله باتری‌های گوشی سامسونگ باید در رابطه با نحوه استفاده از باتری و همچنین نحوه شارژ و نگهداری آن اطلاعات کافی بدست آورد. در این زمینه می‌توان از مقالات بی‌شماری که در زمینه نحوه نگهداری باتری موبایل و یا راهکارهای افزایش طول عمر باتری گوشی است اطلاعات لازم را کسب کرد. باتریهای لیتیم ـ یون بالاترین چگالی انرژی را فراهم می سازند تقریبا دو برابر انرژی قابل دسترسی از باتری های نیکل ـ کادمیم آنها به دشارژ کامل نیاز ندارند ، به دورهbreak-in نیاز ندارند و از مسئله حافظه باتری خبر ندارند.

ویژگی باتری‌های سیلد

باتری‌های آلکالین را برای چندین سال می‌توان در انبار نگهداری‌ کرد، سابقه ایمنی خوبی داشته و می‌توان با خطوط هوایی آن‌ها را انتقال داد. تنها نقطه ضعف آن جریان دهی پایینشان است که کاربردشان به دستگاه‌های کم مصرف محدود شده‌ است. باتری‌های اولیه در شکل های مختلفی، از باتری سکه‌ای گرفته تا باتری‌های قلمی موجود است.

در صورتی که مقدار الکترولیت کم بود، آب مقطر را تا 10 میلیمتر بالای صفحات پر کنید. بستهای نگهدارنده باتری محکم شود تا باتری هنگام حرکت اتومبیل ارتعاش پیدا نکند و دچار سانحه نشوند. بستهای قطب مثبت و منفی را با آچار تخت سفت کرده و در صورتی که سولفاته شده بود ، آنها را باز با آب جوش تمیز کرده و همچنین قطبهای باتری نیز تمیز شود. سپس ، بستها با آچار تخت ، محکم بسته شود.پیل سوختی یا به عبارتی سلول سوختی یک تبدیل کننده انرژی شیمیایی به الکتریکی است. در الکترود مثبت، اکسید منگنز به اکسید منگنز و یون‎های هیدروکسیل تبدیل می‏شود.

اجزا تشکیل دهنده باتری

آن‌ها بر اساس نیکل اکسی هیدروکسید (اکسید نیکل) به عنوان الکترود مثبت و الکترود منفی بر پایه فلز کادمیوم ساخته شده‌اند. با آمدن به الکترولیت، از محلول قلیایی هیدروکسید پتاسیم استفاده می شود. برای انجام این کار لازم است که به اندازه یک قاشق غذا خوری جوش شیرین را در لیوان آب حل نمایید و سپس با استفاده از مسواک و یا برس، سر باتری را تمیز کنید.

این موضوع بسیار مهم است زیرا ساختار شیمیایی برخی از خصوصیات باتری از جمله انرژی ویژه آن، چرخه عمر، ماندگاری و قیمت ذکر شده را تعیین می کند. او آزمایش را بجای جسد قورباغه ، با استفاده از لباس خیس شده در آب نمک تکرار کرد که منجر به ولتاژی مشابه شد.وولتا یافته های خود را در سال ۱۷۹۱ منتشر کرد و سپس اولین باتری “پیل وولتا” را در سال ۱۸۰۰ ساخت. یک آند(سمت – ) ، یک کاتد (سمت+) و بعضی انواع الکترولیت (ماده ای که بطور شیمیایی با آند و کاتد واکنش می دهد). پیل سوختی بر مبنای تبدیل انرژی شیمیایی گازهای متداول مثل هیدروژن، اکسیژن و… است.

باتری ها به یک دیود ایزوله کننده متصل شده اند و هر دو به صورت اتوماتیک به وسیله سیستم شارژRV زمانی که موتور کار می کند شارژ می شوند. در میان انواع باتری‎های قابل شارژ، بالاترین سرعت رشد تکنولوژیکی مربوط به باتری‎های لیتیوم-یونی است. احتمالا از این نوع باتری‌ها در تلفن همراه، دستگاه پخشMP3 و لپ تاپ شما استفاده شده است. عامل محبوبیت باتری‎های لیتیومی چیست؟ لیتیوم فلزی سبک وزن است که به راحتی به یون تبدیل می‎شود، بنابراین برای ساخت باتری بسیار عالی است. گالوانی دو فلز مختلف را به پای یک قورباغه مرده چسباند و جریان الکتریکی تولید کرد. به اعتقاد او این جریان توسط قورباغه و با آزاد کردن «الکتریسیته حیوانی» تولید شده بود.

توسط مهدی خطیبی

مهدی خطیبی