پس از اینکه رنو سپند ساخت پارسخودرو در بازار شکست خورد، این شرکت اقدام به نصب پیشرانه پراید روی رنو کرد و آن را با نام پیکی به بازار فرستاد؛ اما ازآنجاییکه فاصله عرضی محورهای پراید از رنو 5 بیشتر بود و ایجاد تغییرات در قطعات فنی چرخها، اکسلها و پلوسها هزینه زیادی داشت، پارسخودرو با استفاده از بچه گلگیرهای پلاستیکی، بیرونزدگی چرخها را پوشش داده و با کمترین هزینه این مشکل را حل کرد. در سال 1385 اما پارسخودرو با فیسلیفت این خودرو که نیو پیکی نام داشت، کمی سلیقه به خرج داد و گلگیرهای جدیدی را طراحی کرد که بهصورت یکپارچه فرم برجستهتری داشتند و بسیار بهتر از گلگیرهای پلاستیکی زشت قبلی به نظر میرسیدند. علاوه بر این، برای نیو پیکی رکابها و چراغهای عقب جدیدی هم طراحی شد و ظاهر بسیار مدرنتر و زیباتری را ایجاد کرد. بااینحال، نیو پیکی به علت عدم توانایی پاس کردن استانداردها، چندان دوام نیاورد و در سال 1386 پس از ساخت 8,787 دستگاه از خط تولید کنار رفت.
پس از گذشت یک دهه از عمر سمند یعنی در سال 1390، ایرانخودرو مدل جدید دنا را معرفی کرد که فیسلیفت بزرگی روی سمند بود و با تغییرات کامل در جلو، عقب و داخل، بهعنوان محصولی جدید و لوکستر به بازار آمد. مشکل بزرگ طراحی دنا در ابتدا اشتراک کامل پروفیل جانبی آن با سمند بود که ناهماهنگی در کلیت طراحی را ایجاد کرده بود اما بعداً این مشکل در دنا پلاس برطرف شد و خودرو چهره هماهنگتری به خود گرفت. هرچند پلتفرم و پایه و اساس کلی دنا پلاس به پژو 405 و سمند بازمیگردد اما بازطراحی کامل نمای بیرونی خودرو با چراغها و سپرهای جدید، ظاهر بسیار متفاوت و مدرنتری را ایجاد کرده تا این خودرو بتواند یکی از بهترین فیسلیفتهای داخلی لقب گیرد.
کوییک یکی از موفقترین خودروهایی است که بر اساس تیبا ساخته شد. این خودرو که در اصل فیسلیفتی از تیبا هاچبک محسوب میشود، در سال 1395 بهعنوان اولین کراس هاچبک ایرانی رونمایی شد. هرچند کوییک در طراحی قسمت جلو تقریباً با ساینا یکسان است اما به لطف تغییر فرم جلوپنجره و سپر، از آن نمای ناپخته ساینا خبری نیست و خودرو چهره هماهنگتر و بهتری به خود گرفته است. در عقب نیز چراغها و سپر جدید، طراحی قابلقبولی دارند. علاوه بر این، ریلهای روی سقف و روکشهای پلاستیکی بدنه هم به کوییک نمای کراس مانندی بخشیدهاند؛ بهطورکلی، طراحان سایپا توانستهاند بهخوبی کوییک نسبت به تیبا 2 و ساینا متمایز و زیباتر کنند و بنابراین باید آن را فیسلیفت موفقی دانست.
ازآنجاییکه سایپا به این زودیها قصد ندارد دست از سر پلتفرم تیبا بردارد، حدود یک سال پیش مدلهای جدید سهند و اطلس را معرفی کرد که فیسلیفتی از ساینا و کوییک هستند. دراینبین، اطلس را میتوان فیسلیفت قابلقبولی از سایپا دانست. در این خودرو جلو و عقب کوییک کاملاً بازطراحی شده و هرچند طراحان از خودروهای مختلفی مثل فورد فیگو و کیا K3 در جلو و رنو کپچر در عقب الگوبرداری کردهاند اما نتیجه کار نسبتاً زیبا از آب درآمده و مدرنتر از کوییک به نظر میرسد؛ بنابراین، اطلس را هم مثل کوییک باید یکی از فیسلیفتهای موفق سایپا دانست. همچنین این خودرو در داخل هم خانهتکانی بزرگی را تجربه کرده و بسیار بهتر از کوییک شده است.